RAHAT BİR YAZ DÖNEMİ İÇİN BEBEK GİYİMİNE DİKKAT!

bebek giyim

Kumaş Yapısına Öncelik Verin
 

Bebeğinizin cildi yaz mevsiminde çok daha hassas bir hale gelecektir. Bundan dolayı, minik meleğinize giysi alırken sentetik malzemelerden yapılmış kumaşlardan uzak durmanız önemli. Zira, sentetik kumaşlar bebeğinizin yumaşık cildinde tahrişe veya alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Yaz sıcaklarında, bebeğinizin cildinin nefes almasını sağlayacak ve vücut ısısını dengede tutacak kıyafetler seçebilirsiniz. Pamuklu kumaşlardan üretilen giysiler bu noktada, hem nefes alabilen yapısı hem de ter emici özelliği tercih sebebiniz olacaktır.
 

Yazlık Ürünler Tercih Edin
 

Geçmişten bugüne kadar gelen “bebek üşür” algısını bir kenara bırakmanın zamanı geldi. Bebeğiniz üşür diye onları kat kat giydirmenin, yaz mevsiminde dahi kalın giyseler tercih etmenin yanlış bir davranış olduğunu belirtmek isteriz. Aşırı giyim bebeğinizin ısı dengesini bozacaktır ve haliyle bebeğiniz huzursuz bir hale gelecektir. Bundan dolayı, yaz aylarında bebekleriniz için pamuklu Tulum Modelleri, atlet, kısa kollu badiler ve açık renkli pantolonlar tercih edebilir yaz döneminde onların rahat hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, bebeğinizi güneş ışınların korumak için şapka takmaya özen gösterin.
 

Bebeğinize Tam Olan Kıyafetler Alın
 

Bebeğiniz için alışveriş yaparken, onların bedenine tam olan kıyafetleri seçmeniz bir hayli önemli. Bebeğinize büyük gelen bir kıyafet ona fazladan ağırlık yapacak ve sıcak havalarda daha fazla terlemesine yol açacaktır. Küçük gelen bir giysi ise bebeğinizi sıkacak ve rahatsız olmasına sebebiyet verecektir. Bundan dolayı, bebeğinizin üzerine tam olan kıyafetler seçmek yaz dönemini sıkıntısız bir şekilde atmanız konusunda en büyük destekçiniz olacaktır.
 

Güvenilir Firmalardan Alışveriş Yapın
 

Bebeğinizin sağlılığı ve mutluluğu söz konusu olduğunda en az sizin kadar onları düşünen Mars mavi, yaz mevsiminde minik yavrunuzun keyifli günler geçirmesini sağlar. Pamuklu kumaşlardan üretilmiş, antialerjenik yapıya sahip Bebek Giyim Ürünleri, geniş ürün skalası ve özel tasarımları ile Morcadde.com adresinde sizleri bekliyor.
 

Etiketler: bebek giyim, bebek kıyafetleri, bebek elbiseleri, lcw erkek bebek, erkek bebek kıyafetleri, zara çoçuk giyim, koton çoçuk giyim
Şubat 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR